PROTECŢIE PENTRU imobile Noi vă asigurăm maximul de securitate prin montarea celor mai performante sisteme de alarmă

Termeni şi Condiţii


1. DISPOZIȚII GENERALE

Vizitarea site-urilor www.alarmeoradea.ro. si www.eprotect.ro. implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Aceste site uri sunt site urile SC ELECTRONIC PROTECT SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.alarmeoradea.ro. si www.eprotect.ro. va fi denumită Client.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

SC ELECTRONIC PROTECT SRL definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). Firma SC ELECTRONIC PROTECT SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-urilor www.alarmeoradea.ro. si www.eprotect.ro. este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.alarmeoradea.ro. si www.eprotect.ro., vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: alarmeoradea@gmail.com. si contact@eprotect.ro.

Fotografiile/imaginile produsulelor au caracter informativ pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard ale produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.alarmeoradea.ro si www.eprotect.ro (texte, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC ELECTRONIC PROTECT SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare SC ELECTRONIC PROTECT SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, fara a anunta in prealabil. SC ELECTRONIC PROTECT SRL își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate in cazul in care monajul se efectueaza de catre SC ELECTRONIC PROTECT SRL.

SC ELECTRONIC PROTECT SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC ELECTRONIC PROTECT SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei SC ELECTRONIC PROTECT SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE

SC ELECTRONIC PROTECT SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr.19584 din 09/05/2011.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC ELECTRONIC PROTECT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

SC ELECTRONIC PROTECT SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise către SC ELECTRONIC PROTECT SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei SC ELECTRONIC PROTECT SRL, str. Stefan Zweig nr.4, Oradea, jud. Bihor sau prin e-mail la adresa alarmeoradea@gmail.com. sau contact@eprotect.ro.

5. GARANȚIE SI CONFORMITATE

Garanția produselor achiziționate este de 12 sau 24 luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de la SC ELECTRONIC PROTECT SRL vor fi însoțite de certificat de garanție. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, de catre SC ELECTRONIC PROTECT SRL. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

SC ELECTRONIC PROTECT SRL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata.

6. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.alarmeoradea.ro. si www.eprotect.ro. va fi raportată autorităților

7. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere interna gratuita, sunati la numarul 0745 328 987, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 08:00 si 16:00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Oradea.

Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.