PROTECŢIE PENTRU imobile ŞI autoturisme Noi vă asigurăm maximul de securitate prin montarea celor mai performante sisteme de alarmă

Car Kit > PARROT

PARROT MINIKIT SLIM

Caracteristici:


Cu un design nou si compact, in ton cu indreptarea preferintelor consumatorilor spre produsele slim, noul Parrot Minikit Slim vine in 2 variante de exterior: Slim (classic,negru mat) si varianta Chic (negru mat cu imprimeuri florale).
Partea superioara a produsului este utilizata ca si membrana pentru difuzor, asigurand un design uimitor si un sunet pur si direct, prin integrarea tehnologiei NXT.

Detalii

CK3000

Caracteristici:


Setul auto performat CK3000 ofera funcţii de comunicare fără comenzi manuale prin conexiune Bluetooth, fiind ataşat la linia audio a maşinii dumneavoastră.

Conversaţiile pot fi efectuate prin apelarea vocală, până la 200 de numere, fără zgomot de fond şi ecou, la o calitate a sunetului de înaltă fidelitate prin procesarea digitală a semnalului.

Setul include:

Detalii

CK3100

Caracteristici:


Parrot CK3100 este unul din cele mai avansate sisteme car kit de pe piata. Cu ajutorul lui poti apela si primi apeluri usor si in siguranta fara macar sa atingi telefonul. Conexiunea Bluetooth intre car kit si telefon si functia de apelare vocala sunt activate atata timp cat telefonul este pornit.

Car kit ul foloseste instalatia audio a autovehiculului si in acest fel nu mai este necesara montar

Detalii

PARROT MKi9000

Ascultă muzica ta în format digital în maşină 
Parrot MKi9000 este creat şi pentru redarea muzicii. Dotat cu un cablu special, este compatibil cu diferite surse pentru muzică, cum ar fi: iPod®, iPhone®, USB flash, telefoane cu Bluetooth® stereo (A2DP), dispozitive MP3 şi altele modele analogice.

Muzica este redată prin difuzoarele maşinii, oferind şoferului şi pasagerilor o c

Detalii

PARROT MKi9100

Ascultă muzica ta în format digital în maşină 
Parrot MKi9100 îţi aduce muzica la bord. Dotat cu un cablu special, este compatibil cu diferite surse pentru muzică cum ar fi: iPod®, iPhone®, USB flash, telefoane cu Bluetooth® stereo (A2DP), dispozitive MP3 şi alte modele analogice.

Pentru a naviga mai uşor prin lista melodiilor, ecranul lui MKi9100 afişează lista acestora

Detalii

PARROT MKi9200

Ascultă muzica ta în format digital în maşină 
Parrot MKi9200 îţi aduce muzica la bord. Dotat cu un cablu special, este compatibil cu diferite surse pentru muzică cum ar fi: iPod®, iPhone®, USB flash, telefoane cu Bluetooth® stereo (A2DP), dispozitive MP3 şi altele modele analogice. Parrot MKi9200 este dotat cu un cititor de card SD compatibil SDHC pe o p

Detalii